Το πέτυχα στον δρόμο και με αναστάτωσε….

Να γίνεις ηγέτης σε μία εξαιρετικά ανταγωνιστική κατηγορία, σαν αυτή των μεσαίων “naked” μοτοσικλετών, δεν είναι καθόλου εύκολο. Πρόκειται για μια κατηγορία που ο ανταγωνισμός δεν εστιάζεται μόνο στην τεχνολογία και στις επιδόσεις, αλλά και στο σχεδιασμό, στην ορθολογιστική επιλογή εξαρτημάτων, και στην ευκολία και ευχαρίστηση της οδήγησης, παράγοντες συχνά ασυμβίβαστους μεταξύ τους, και αρκετά απαιτητικούς για τους μηχανικούς και τους σχεδιαστές.

Και εδώ η Aprilia δέχτηκε την πρόκληση και προχώρησε στην εφαρμογή της δικής της επιτυχημένης φιλοσοφίας, παρουσιάζοντας ένα εντελώς νέο σχέδιο, που ήταν «μοιραίο» να θέσει και αυτό καινούργια πρότυπα για το μέλλον.Μία μοτοσικλέτα εμφανισιακά επιθετική, με καθαρές όμως σχεδιαστικές γραμμές, και παράλληλα κομψή, στο γνωστό πάντα, στυλ της Aprilia.Μία μοτοσικλέτα με προσωπικότητα, όσο καμία άλλη στην κατηγορία, σχεδιασμένη με βάση την τεχνογνωσία μίας εταιρείας, που αριθμεί μέχρι σήμερα -ούτε λίγο ούτε πολύ- 250 νίκες σε παγκόσμια πρωταθλήματα.

Τα γονίδια που διακρίνουν όλες τις μέχρι σήμερα κατασκευές της Aprilia, η εξελιγμένη τεχνολογία, και τα κορυφαία πλαίσια, αποτέλεσαν και πάλι τα κλειδιά στην επιτυχία της SL 750 Shiver.

Η Aprilia SL 750 Shiver, είναι η «naked» που όλοι περίμεναν. Ένα σχέδιο που ικανοποιεί όλες τις, συχνά αντικρουόμενες, ανάγκες της κατηγορίας των αγοραστών παρόμοιων μοτοσικλετών. Από την χρήση «γραφείο-σπίτι-γραφείο», μέχρι τα ταξίδια στο βουνό ακόμα και μέσα σε μία πίστα, η Aprilia SL 750 Shiver, θα αισθανθεί άνετα, παρέχοντας στον ιδιοκτήτη της, το αίσθημα της καθαρής οδηγικής απόλαυσης, παντού και πάντα.

Ελαφριά, σβέλτη και δυνατή, με νέας γενιάς κινητήρα, παρουσιάζει τα πλέον προχωρημένα τεχνικά χαρακτηριστικά στην κατηγορία της. Ο εντελώς καινούργιος V2 90°, κινητήρας, αυθεντικό «παιδί» της Aprilia, εντυπωσιάζει με τις ιδιαίτερα συμμαζεμένες διαστάσεις του. Πάνω από όλα, και χάρη στο εξελιγμένο ηλεκτρονικό management, αποδίδει τέτοια ισχύ, που μόνο σε 4κύλινδρες της ίδιας κατηγορίας συναντά κανείς, με τη διαφορά όμως, ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση, η ροπή είναι πλήρως εκμεταλλεύσιμη σε μεγαλύτερο εύρος στροφών (με έμφαση στις χαμηλές), πράγμα που σημαίνει ότι, η μοτοσικλέτα είναι περισσότερο αποτελεσματική και ευχάριστη στην καθημερινή χρήση. Πιστό στην παράδοση της Aprilia, παραμένει και το πλαίσιο, που δυσκολεύεται να βρει αντίπαλο. Το πρωτοποριακό αλουμινένιο πλαίσιο, παρέχει την απαιτούμενη ακαμψία. Όλα τα παραπάνω καθιστούν την μοτοσικλέτα, μία τέλεια και συμπαγή κατασκευή, κατάλληλη ακόμα και αρχάριους αναβάτες. \

Περισσότερα…

Advertisements